Key Limonkowe Babeczki
Kluczowe babeczki limonkowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cukier puder, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W dużej misce, beat składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając każdy o dwie trzecie pełne.
Piec 19 do 24 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 10 minut.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Wykałaczką lub drewnianym szpikulcem przebijaj szczyty babeczek w kilku miejscach.
W małej misce, wymieszać 1 szklankę cukru pudru i tyle z 2 do 2 1/2 łyżki soku z limonki, aż glazura jest gładka i wystarczająco cienka, aby mżawka.
Skropić i rozprowadzić glazurę na babeczkach. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, beat twarogu i masła na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Na małej prędkości, ubić wanilii i 3 1/2 szklanki cukru pudru do wymieszania; ubić na średniej prędkości, aż puszysty. Frost cupcakes, mounding i wirujące lukier w centrum.
Dekoruj skórką z limonki. Przechowywać w lodówce.