Key Lime Tarty
Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier, bitą śmietanę, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Napełnij 2 (12-muffinowe) mini muffinowe puszki papierowymi kubkami i spryskaj je sprayem do gotowania.
Umieść 1 Key lime Cooler cookie na dnie każdego kubka, płaską stroną w dół.
Przygotować nadzienie. Ubić razem twarożek, jajko, cukier, sok z limonki i skórkę, aż dobrze wymieszane. Napełnij kubki do góry.
Piec przez 10 do 12 minut.
Tarty wyjąć do ostygnięcia. Kiedy całkowicie ostygnie, włóż końcówkę gwiazdki do woreczka i napełnij bitą śmietaną. Ubić bitą śmietanę na wierzchu tarty.
Dekoruj drobnymi liśćmi mięty lub skórką z limonki.