Key Lime Pie I
Key Lime Pie i jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 417 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Mieszanka skondensowanego mleka, okruchy krakersów graham, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Okruchy krakersów wymieszać z cukrem i roztopionym masłem. Naciśnij na 9 calowy talerz ciasta i piec przez 5 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Oddzielić 2 jajka, umieszczając dwa białka w misce do miksowania. Żółtka rezerwować w innej misce.
Do żółtek dodać jedno całe jajko, sok z limonki i słodzone mleko skondensowane.
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji. Czystymi ostrzami miksera lub przystawką trzepaczki ubić białka z solą i śmietaną z kamienia nazębnego, aż staną się sztywne, ale nie wyschną. Złóż białka do mieszanki wypełniającej.
Wlać nadzienie do częściowo upieczonej Skórki.
Piec w rozgrzanym 325 stopni F (165 stopni C) przez 10 do 15 minut lub aż zestaw.
Ostudzić w temperaturze pokojowej, a następnie zamrozić przez 4 godziny na noc. Tuż przed podaniem ubij śmietanę, aby uzyskać sztywne szczyty.
Podawać udekorowane bitą śmietaną i plastrami limonki.