Key Lime Cake
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 516 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i posmaruj i mąki jeden 9-by-12-by-2-calowy patelni ciasto.
W dużej misce wymieszać żelatynę, cukier granulowany, mąkę, sól, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. Wymieszać, aby dobrze wymieszać.
Dodaj olej, sok pomarańczowy, sok z cytryny, wanilia i jajka.
Wymieszać, aż dobrze połączone.
Wlać ciasto równomiernie na patelnię i piec przez 35 do 40 minut. Test na doneness lekko dotykając wierzchołków lub wkładając wykałaczkę. Ostudzić ciasto na patelni przez 5 minut, a następnie przełożyć na stojak chłodzący.
W przypadku glazury: gdy ciasto jest jeszcze gorące, dobrze wymieszaj sok z limonki i cukier cukierniczy. Ciasto przekłuć widelcem, aby glazura lepiej się nasiąkła i wylać na ciasto na stojaku chłodzącym. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia podczas przygotowywania lukru.
Na lukier: masło śmietankowe i serek śmietankowy. Ubijaj cukier cukierniczy, aż mieszanina będzie gładka i łatwa do rozprowadzenia.
Rozłóż lukier na górze i bokach ciasta.