Key Lime Bars

Key Lime Bars
Key Lime Bars wymaga około 10 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 207 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 26 centów za porcję. Jeśli masz kluczowy sok z limonki, cukier, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 8-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z folią, pozostawiając zwis. Folia mgiełkowa z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Make crust: za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat masło i cukier do światła, o 2 protokół. Ubić w mące i soli. Naciśnij równomiernie na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PatelniaPatelnia
3
Piec do jędrnego i jasnego złotego na brzegach, 20 do 25 minut. Lekko schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wykonaj nadzienie: używając miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubijaj jajka, żółtko i cukier, aż będą gładkie. Wymieszać z sokiem z limonki i skórką. Złożyć w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Wlać nadzienie na skorupie i piec do zestawu, 20 do 30 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub przez noc. Użyj zwis folii, aby usunąć pręty z patelni do cięcia. Przed podaniem, w razie potrzeby, obsypać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn