Ketmia Jadalna (Okra) Rellenos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Okra Rellenos. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 735 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, olej kukurydziany, SELF-rising mąki kukurydzianej, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Chiles Rellenos z Sukkotaszem kukurydzianym i okrą, Tajna historia okry-zupa Okra, oraz Chiles Rellenos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ser Monterey Jack pokroić w 3-x 1/4-x 1/4-cala patyczki.
W każdym strąku okry przeciąć wzdłużną szczelinę, przecinając jej końce, ale nie przez nie; przesunąć nasiona na bok. Strąki nadziewamy paluszkami serowymi i odstawiamy na bok.
Mąkę i mąkę kukurydzianą połączyć w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Wymieszaj jajko, maślankę i piwo; Dodaj do suchych składników, mieszając, aż będą gładkie.
Wlać olej na głębokość 3 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Nadziewane okra zanurzamy w cieście, dobrze polewamy; smażymy po kilka na raz w gorącym oleju na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Posypać solą; podawać natychmiast z salsą.