Kentucky Hot Brown
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Kentucky Hot Brown spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.14 za porcję. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 15g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 55 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz parmezan, masło, smażone grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kentucky Hot Brown, Kentucky Hot Brown, oraz Kentucky Hot Brown Ww dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło i dodać tyle mąki, aby uzyskać dość gęstą zasmażkę (wystarczającą do wchłonięcia całego masła).
Dodać mleko i 6 łyżek parmezanu.
Dodaj jajko do zagęszczonego sosu, ale nie pozwól się zagotować.
Zdjąć z ognia. Złóż bitą śmietanę.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Dla każdego gorącego brązu umieść 2 plastry tostów na metalowym (lub ognioodpornym) naczyniu. Tosty przykryć grzybami i cienko pokrojonymi pomidorami, następnie przykryć dużą ilością indyka.
Wlać dużą ilość sosu na indyka i tosty.
Posypać dodatkowym parmezanem.
Umieść całe danie pod brojlerem, aż sos będzie nakrapiany brązowo i bąbelkowo.
Wyjąć z brojlerów, krzyżować 2 kawałki boczku na wierzchu i podawać natychmiast.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować Jest J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.