Kentucky Beer Cheese Spread
Kentucky piwo serowe Spread może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja zawiera 636 kalorii, 38g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 3 i kosztuje 2,14 zł za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, pieprz, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Piwo-Ser Spread, Beer Cheese Dip / Spread, oraz Kentucky Hot Brown Mac & Cheese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać piwo do miski i ubijać, aż piwo straci swoje nasycenie dwutlenkiem węgla, około 30 sekund. Odstawić.
Umieść rozdrobniony ser w misce roboczej robota kuchennego; dodaj czosnek, suchą musztardę w proszku, czarny pieprz, 1/2 łyżeczki pieprzu cayenne, sól, ostry sos, sos Worcestershire i płaskie piwo.
Proces aż do gładkiej i kremowej, pulsując kilka razy, skrobanie boków, i mieszania przez około 2 łącznie minut. Smak i dostosować przyprawy. Jeśli dodasz więcej przypraw, pulsuj kilka razy, aby wymieszać.
Przełożyć ser do miski i posypać szczyptą pieprzu cayenne.
Spread smakuje najlepiej, gdy w lodówce na noc do mieszania smaków, ale może być podawany od razu w razie potrzeby.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.