Kebaby rybne słodko-kwaśne

Kebaby rybne słodko-kwaśne
Słodko-kwaśne kebaby rybne to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, cebulę, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Spróbuj Kebaby z krewetkami słodko-kwaśnymi, Ryba Słodko-Kwaśna, oraz Ryba słodko-kwaśna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rybę posypać solą i czarnym pieprzem.Nawlecz ryby, paprykę, ananasa i cebulę na przemian na 8 (8-calowe) metalowe szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
3
Kebaby umieścić w płytkim naczyniu, dodać marynatę. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć kebaby z naczynia, rezerwując marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
6
Marynatę umieścić w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Kebaby umieścić na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grilluj 10 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem, okazjonalnie obracając kebaby i fastrygując zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W36 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn