Texas Caviar to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Jeśli masz pomidory śliwkowe, ocet winny, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Kawior Teksański, oraz Kawior Teksański dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć black-Eyed peas, czerwona cebula, pietruszka, ocet, olej, czosnek, pomidory, papryka, papryka jalapeno i ostry sos w misce. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone