Kasza Manna Krążki Cebulowe

Kasza Manna Krążki Cebulowe
Semolinan Onion Rings jest bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz jajka, sodę oczyszczoną, sodę klubową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Grillowane steki z płaskiego żelaza, cebulowe krążki Semolinan i kremowa truflowa, Dairy Queen Onion Rings-codziennie świeżo robione krążki cebulowe, oraz Jak Spiralizować cebulę i zdrową cebulę"pierścienie".

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 121° i ułóż stojak na środku. Zestaw 2 Stojaki drutu na 2 blachy do pieczenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść 5 filiżanek oleju w holenderskim piekarniku lub dużym garnku z grubym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Podgrzewać na średnim ogniu, aż olej osiągnie 177° na termometrze do głębokiego smażenia / cukierków.Gdy olej jest gotowy, umieść mąkę z kaszy mannej, skrobię kukurydzianą, mąkę uniwersalną, odmierzoną sól, cukier, proszek do pieczenia i sodę do pieczenia w dużej misce i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Mąka Z Kaszy MannejMąka Z Kaszy Mannej
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj pozostałe 6 łyżki oleju, jajka i sodę klubową i ubijać, aż tylko włączone (Nie overmix).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Umieść 10 krążków cebuli w cieście i delikatnie wymieszaj, aby pokryć za pomocą gumowej szpatułki, uważając, aby ich nie rozerwać. Używając rąk, wyjmij pierścienie po 1 na raz z ciasta i ostrożnie umieść je w oleju. Smażyć, przewracając raz szczypcami, aż obie strony będą złotobrązowe, w sumie około 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
SzczypceSzczypce
6
Przenieść do 1 przygotowanej blachy do pieczenia i doprawić solą.Powtórz z pozostałymi krążkami cebuli. Gdy pierwsza blacha do pieczenia jest pełna, umieść ją w piekarniku, aby ogrzać się, aż wszystkie krążki cebuli zostaną usmażone.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn