Kasha
Kasha wymaga o 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz mieloną wołowinę, bulgur, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bulgur można śledzić to danie główne z Budyń Bulgur z kandyzowanym imbirem i figami jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Kasha Lakishkes (Kashan i łuki), Kasha Lakishkes-Kashan i kokardy, oraz Kashan i Varnishkes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając do kruszonki, aż prawie gotowane przez.
Spuścić smar i zmniejszyć ciepło do medium. Wymieszać z selerem naciowym, zieloną cebulą i pomidorem. Gotować, aż seler będzie miękki, a wołowina jest rumiane.
Tymczasem doprowadzić bulion wołowy do wrzenia w rondlu.
Dodaj pszenicę bulgur, przykryć, i zmniejszyć ogień do niskiej. Dusić około 10 minut, do miękkości. Wymieszać pszenicę bulgur do warzyw i wołowiny, i doprawić solą i pieprzem cayenne.