Karmelowy Dip Owocowy

Karmelowy Dip Owocowy
Karmelowy Dip owocowy wymaga z grubsza 10 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 1,3 USD za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 149 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka polewy do lodów karmelowych, mielonego cynamonu, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 17%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Karmelowy Dip Owocowy, Karmelowy Dip Owocowy, oraz Karmelowy Dip Jabłkowy.

Instrukcje

1
W małej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Ubij polewę karmelową, miód i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CynamonCynamon
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podawać z owocami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Brut Laurent-Perrier z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn