Karmelowe Wypełnione Blondynki
Need a wegetariańska przystawka? Karmel wypełnione Blondynki może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 52 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, ekstrakt z wanilii, jasnobrązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 119 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki wypełnione karmelem z bitym lukrem karmelowym, Karmelowe Ciasteczka Nadziewane, oraz Karmelowe Ciasteczka Nadziewane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia 8-calowa kwadratowa patelnia z nieprzywierającą folią.Roztopić masło w rondlu i gotować, aż zacznie brązowieć.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.Tymczasem,
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w osobnej misce i ustawić aside.In miskę do miksowania, połączyć oba cukry, jajko i lekko schłodzone roztopione masło. Używając ręcznego miksera, bij średnio-wysoko, aż będzie lekki i puszysty. Beat in vanilla. Ręcznie wymieszać mieszaninę mąki do połączenia. Wymieszać z orzechami pekan.
Wlać około połowy ciasta na przygotowaną patelnię (na tyle, aby pokryć dno) i piec przez 20 minut.
Niech ostygnie całkowicie.Podczas gdy dolna warstwa jest pieczenie i chłodzenie, rozłożyć pozostałe ciasto na kawałku folii i za pomocą gumowego skrobaka lub szpatułki, uformować go w kwadrat 7 ½ cala tylko o tyle duży, aby zmieścić się na patelni.
Umieść plac ciasta na płaskiej powierzchni w zamrażarce na około godzinę lub do czasu, aż będzie wystarczająco solidny, aby oderwać folię. Powinno to zająć mniej więcej tyle samo czasu, ile zajęło pieczenie i schłodzenie pierwszej warstwy.Teraz zrobić nadzienie karmelowe. W bezpiecznym dla mikrofal szklanej miarki lub miski, połączyć karmelki i śmietanę.
Podgrzewaj przez 30 sekund. Dobrze wymieszać. Powtarzać mieszając co 20 sekund, aż do rozpuszczenia i wygładzenia. Alternatywnie można to zrobić w rondlu ustawionym na średnim ogniu.
Roztopioną mieszaninę karmelu zalać schłodzoną podstawą.
Wyjmij z zamrażarki placek prawie zamrożonego ciasta, oderwij folię i ostrożnie połóż ją na Karmelu.
Odstawić na godzinę lub wystarczająco długo, aby zamrożone górne ciasto osiągnęło temperaturę pokojową.Rozgrzej piekarnik i piecz przez 30 do 35 minut lub do całkowitego ugotowania.
Niech ostygnie całkowicie, a następnie schłodzić. Podnieść z patelni i pokroić w kwadraty.