Karmelowe Jabłka Lady

Karmelowe Jabłka Lady
Caramel Lady Apples to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 151 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę, jabłka damskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Karmelowe Jabłka Lady, Pstrąg Gorczycowy I Jabłka Damskie, oraz Kiełbasa zapiekana z babeczkami i rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub matą silikonową. Jeśli łodygi jabłka nie są wytrzymałe, włóż drewniane szaszłyki lub gałązki do wierzchołków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
W małym rondlu, doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia. W dużym rondlu połącz 1/2 szklanki cukru z wodą i sokiem z cytryny. Używając mokrej szczotki do ciast, spłucz bok rondla. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu bez mieszania i gotować, aż syrop zacznie kolorować na brzegach, o 4 protokół. Ostrożnie obracać patelnię, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż karmel zmieni kolor na jasno-bursztynowy, o 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Zdjąć z ognia. Używając długiej drewnianej łyżki, ostrożnie wymieszaj gorącą, ciężką śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Odstawić karmel do ognia i wymieszać z syropem kukurydzianym, solą i pozostałym 3/4 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Dodać masło i doprowadzić karmel do wrzenia na umiarkowanie dużym ogniu. Stronę rondla zmyć mokrą szczotką do ciast. Włóż termometr cukierki w karmelu i gotować na umiarkowanym ogniu, aż termometr rejestruje 242, 6 do 7 minut. Ustawić rondel na stojaku z drutu i wymieszać z wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Odstawić karmel na 5 minut, aby lekko ostygł.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
8
Pracując szybko, zanurz jabłka pani w karmelu, pozwalając nadmiar kapać z powrotem na patelnię. Ułóż jabłka na przygotowanej blasze do pieczenia. Jeśli karmel stanie się zbyt gęsty, delikatnie go rozgrzej na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Niech karmelowe jabłka ostygną przez 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn