Karmelowe Grillowane Serduszka Z Miodem Waniliowym Mascarpone

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj karmelowe grillowane serca Tostada z miodem waniliowym Mascarpone spróbować. Ten przepis służy 5 i kosztuje $4.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 757 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, miód, mascarpone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Grillowane waniliowe brzoskwinie Mascarpone z solonym bourbonem karmelem, Grillowane Figi Z Miodowym Mascarpone, oraz Grillowany ananas z polewą maślano-Rumową i waniliowym Mascarpone dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.