Karmelowe Ciasteczka Kokosowe
Karmelowe ciasteczka kokosowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Karmelowe Ciasteczka Kokosowe, Orzechowe Kokosowe Karmelowe Brownies, oraz Solone Karmelowe Ciasteczka Kokosowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W dużej misce połącz cukier, roztopione masło i ekstrakt waniliowy. Ubij każde jajko do mieszanki cukru indywidualnie, dobrze mieszając po każdym dodaniu, aż do dokładnego wymieszania.
Mąkę, kakao w proszku i sól przesiać razem w osobnej misce. Stopniowo mieszaj mieszaninę mąki do mieszaniny jaj, aż do wymieszania w ciasto. Fold chocolate chips, 3/4 szklanki tosty kokosowe, i 3 łyżki sosu karmelowego do ciasta; rozprowadzić równomiernie do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wstawiona wykałaczka wyjdzie czysta, 35 do 40 minut. Ustaw naczynie na stojaku z drutu, aby ostygło.
Posypać 1/4 szklanki kokosa na ciasteczka.
Skropić 2 łyżki sosu karmelowego i sosu krówkowego na warstwę kokosa.
Pokroić w 24 kwadraty do podania.