Karmelowe Bezy Kawowe

Karmelowe Bezy Kawowe
Karmelowe bezy kawowe to bezglutenowe i wegetariańskie napój. Ten przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz białka 30 minut, cukier, instant - espresso w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Bezy Kawowe, Mini Bezy Kawowe, oraz Bezy Kawowe Z Lodami Kokosowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 260°. Lekko olej ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem 1 szklankę cukru i 2 łyżki espresso w proszku w małej misce. Ubij białka ze szczyptą soli w dużej misce za pomocą elektrycznego miksera ze średnią prędkością, aż po prostu utrzymają miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mieszankę cukru trochę na raz, ubijając, a następnie zwiększyć prędkość do wysokiej i nadal bić, aż białka trzymać sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
4
Łyżka bezy do ramekinów, tworząc delikatne wirujące szczyty w Szczytach. Ułóż ramekiny na blasze do pieczenia i piecz, aż bezy będą lekko dmuchane i ciemniejszy odcień, 4 do 5 minut (bezy nadal będą bardzo miękkie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Przełożyć ramekiny do stelaża i schłodzić 30 minut, a następnie schłodzić co najmniej 3 godziny. (Bezy lekko spuszczą powietrze i odciągną od boków ramekinów.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1
Wymieszać 1/4 szklanki wody i pozostałą łyżkę espresso w proszku w małej szklance.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
WodaWoda
2
Pozostałe 1/2 szklanki cukru i pozostałą 1/4 szklanki wody zagotować w 1-do 1 1/2-quart ciężkiego rondla, mieszając, aż cukier się rozpuści i spłukując kryształy z boku patelni szczotką do ciast zanurzoną w wodzie. Gotuj syrop, bez mieszania, delikatnie obracając patelnię, aż mieszanina stanie się głębokim złotym karmelem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć z ognia i ostrożnie wlać mieszaninę espresso (płyn będzie bąbelkować i parą), następnie mieszać do uzyskania dobrego połączenia (w razie potrzeby mieszać na małym ogniu, aż karmel się rozpuści).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
KarmelKarmel
4
Przenieść syrop do żaroodpornej miski i schłodzić do temperatury pokojowej, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Tuż przed podaniem, ubij krem oczyszczonymi ubijakami, aż po prostu utrzyma miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
2
Każdą bezę skropić 1 łyżką syropu i obficie polać bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
SyropSyrop
3
* Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną, niektórych supermarketach i
4
Katalog Baker (800-827-6836; bakerscatalogue.com).
5
** Dostępne w niektórych sklepach z naczyniami kuchennymi i przyborami kuchennymi Bridge (800-274-3435 lub 212-688-4220).
1
* Białka w tym przepisie nie będą w pełni ugotowane, co może być niepokojące, jeśli salmonella jest problemem w Twojej okolicy.* Bezy można schłodzić, luźno przykryć, do 6 godzin.* Syrop można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SyropSyrop
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn