Solone karmelki Whiskey to bezglutenowe i wegetariańskie napój. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 0g białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Karmelki Z Solonej Whisky, Karmelki solone Ina, oraz Karmelki Solone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Linia 9-calowy kwadratowy patelnia z pergaminem; spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Patelnia
2
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać masło, śmietanę, whiskey, wanilię i sól do wrzenia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Wanilia
Whiskey
Masło
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia; odstawić.
4
W rondlu 3-ćwiartkowym wymieszaj cukier, syrop kukurydziany i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Kukurydziany
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu. NIE MIESZAĆ. Gotować, aż cukier zmieni kolor na jasny złoty bursztynowy i cukierki termometr czyta 154°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru Lodowego
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
6
Gdy mieszanina cukru osiągnie 154°, dodać mieszaninę śmietany. Ubijając trzepaczką, gotować, aż termometr odczyta248.