Karmelizowany Dip cebulowy z chipsami Kolendro-czosnkowymi Pita

Karmelizowany Dip cebulowy z chipsami Kolendro-czosnkowymi Pita
Karmelizowany Dip cebulowy z chipsami Kolendro-czosnkowymi Pita to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieczywo pita, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowany Dip cebulowy z chipsami Kolendro-czosnkowymi Pita, Karmelizowany Dip cebulowy podany z chipsami Pita, oraz Kolendra Hummus Z Chrupiącym Czosnkiem Pita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i smażyć, aż lekko zmięknie, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, aż cebula są głęboko brązowe i zaczynają chrupać lekko, często mieszając, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj garam masala; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam MasalaGaram Masala
4
Przenieść do małej miski i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wymieszać w crème fraîche. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Creme FraicheCreme Fraiche
1
Drobno posiekać tyle liści kolendry do środka 2 łyżki. Posiekać tyle kolendry wynika zmierzyć 3 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
2
Połączyć olej i czosnek w dużym rondlu; gotować na średnim ogniu, aż olej zacznie bańki wokół czosnku, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj posiekane łodygi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
4
Zdjąć z ognia i niech strome 10 minut. Odcedzić olej do małej miski; wyrzucić ciała stałe do sitka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Każdy chlebek pita przeciąć poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
7
Pokrój każdą rundę na 6 klinów.
8
Umieścić kliny pita na 2 obrębionych blach do pieczenia; skropić olejem kolendro-czosnkowym i wrzucić delikatnie do herbu. Ułóż kliny pita w jednej warstwie; piec 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Posypać posiekanymi liśćmi kolendry i piec, aż kliny pita będą chrupiące i złote, o 5 minut dłużej. Super. Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Dip posypać szczypiorkiem; umieścić na talerzu. Surround z chipsów pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn