Karmelizowane Plastry Wieprzowiny

Karmelizowane Plastry Wieprzowiny
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do twojego pudełka z przepisami, karmelizowane plastry wieprzowiny mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis zawiera 4 porcje z 196 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, sól, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Karmelizowane Plastry Wieprzowiny, Plastry lodów z karmelizowanymi orzechami laskowymi, oraz Chińskie Plastry Wieprzowiny.

Instrukcje

1
Spłaszcz plastry wieprzowiny do 1/2 cala. grubość. Na patelni nieprzywierającej brązową wieprzowinę w oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usuń i utrzymuj ciepło.
3
Na tej samej patelni smaż czosnek przez 1 minutę; dodaj brązowy cukier, sok pomarańczowy, melasę, sól i pieprz. Włóż wieprzowinę na patelnię; gotuj bez przykrycia przez 3-4 minuty lub do momentu, gdy wieprzowina przestanie być różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MelasaMelasa
CzosnekCzosnek
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn