Karmelizowane gruszki z serem pleśniowym i imbirem Gastrique
Karmelizowane gruszki z serem pleśniowym i imbirem Gastrique to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka wody, gruszki bosc, ocet szampański i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Quiche z sera pleśniowego z karmelizowanymi gruszkami, Karmelizowane Gruszki Imbirowe, oraz Gruszki z serem pleśniowym i Prosciutto.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu na dużym ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 8 minut), mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści.
Spuścić mieszaninę przez drobne sito do miski, rezerwując płyn do gotowania; wyrzucić ciała stałe. Super.
Roztopić brązowy cukier i masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować 2 protokół. Wymieszaj posiekany tymianek, sok i sól.
Na patelnię dodaj gruszki, ścięte bokiem w dół. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować 2 minuty lub do miękkości, obracając raz.
Ułóż 2 kliny gruszek na każdym z 4 talerzy; gruszki skropić równomiernie sokami z patelni.
Posypać 2 łyżki sera na każdej porcji; top każdej porcji z 2 łyżki reserved gotowania płynu.
Posypać czarnym pieprzem.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.