Karmelizowana kukurydza i czarna fasola Huevos Rancheros z pieczoną salsą z cukinii

Przepis karmelizowana kukurydza i czarna fasola Huevos Rancheros z pieczoną cukinią Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 20 minut. Ten poranny posiłek ma 187 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka jaj, karmelizowana kukurydza i fasola, queso fresco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1525 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karmelizowana kukurydza i czarna fasola Quesadillas z pieczoną salsą z cukinii, Karmelizowane Tacos z kukurydzy i czarnej fasoli z pieczoną cukinią Salsan i pieczonym Poblano Crema, oraz Huevos Rancheros Z Sosem Z Czarnej Fasoli Chipotle I Salsą Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni o dużym dnie na średnim ogniu, dodać tortille, lekko grzać z obu stron i odstawić.Zmniejszyć ogień do średniego i usmażyć jajka na słońcu do góry.
Umieścić dwie tortille na każdym talerzu i góry z kukurydzy i czarnej fasoli następnie Salsa cukinia, jajka, queso fresco i kolendry.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.