Karmelizowana Gruszka Cannoli z sosem Pralinowym
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 443 kalorie, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Mieszanka sosu pralinowego, ser mascarpone, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Pralinki Karmelizowane Squash, Pear Praline Pie, oraz Karmelizowana Rolada Orzechowo-Pralinowa.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 3 składniki.
Rozprowadzić w jednej warstwie na wyłożonej pergaminem patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali.
Piec 30 do 35 minut lub do lekko rumiane i miękkie. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Niech gruszki ostygną 20 minut.
Tymczasem, piec pekan w 350 w jednej warstwie w płytkiej patelni 6 do 8 minut lub aż tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Wymieszaj gruszki, mascarpone i skórkę z cytryny. Śmietanę i cukier puder ubić z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż do uzyskania miękkich pików. Złożyć mieszankę z bitą śmietaną w mieszaninę gruszki.
Łyżka gruszka mieszaniny do zip-top plastikowej torbie zamrażarki; snip 1 róg torby, aby 1-calowy otwór. Wymieszać gruszki w skorupki cannoli.
Miejsce w patelni 13 x 9 cali. Przykryć i schłodzić 2 godziny przed podaniem.
Podajemy cannoli z ciepłym sosem Pralinowym i posypujemy tostami z orzechów pekan.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: testowaliśmy z muszlami cannoli zakupionymi w naszej piekarni. Zapytaj sprzedawcę piekarni, jeśli ich nie widzisz.
Para z: Saracco Moscato d ' Asti.