Karmelizowana cebula, kiełbasa i bazylia Pizza
Karmelizowana cebula, kiełbasa i bazylia Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 555 kalorii, 20g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 40%. Spróbuj Karmelizowana cebula i kiełbasa z indyka Pizza, Karmelizowana Pizza z cebulą i kiełbasą z rukolą, oraz Włoska Pizza Z Kiełbasą I Karmelizowaną Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Posypać ciężką blachę do pieczenia (bez boków) mąką kukurydzianą i odstawić.
Na dużej patelni, roztopić 3 łyżki oliwy z oliwek i masła na średnim ogniu.
Dodać cebulę, sól i pieprz. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złocisty i karmelizowany, o 20 protokół. Zwiększyć ogień do średniej wysokości i dodać kiełbasę. Za pomocą drewnianej łyżki, rozbić kiełbasę i gotować, stale mieszając, aż gotowane przez, O 8 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto w okrąg o średnicy 13 cali, o grubości około 1/4 cala.
Ciasto przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia i skropić oliwą z oliwek.
Rozłóż mieszankę cebuli równomiernie na cieście, pozostawiając 1-calową granicę.
Posypać serem na wierzchu.
Piec, aż skórka będzie złoty i ser topi się, o 15 do 17 protokół.
Wyjąć z piekarnika i posypać posiekaną bazylią.
Pizzę pokroić w kliny i podawać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon