Karmelizowana Cebula I Pizza Prosciutto

Karmelizowana Cebula I Pizza Prosciutto
Przepis karmelizowana cebula i Pizza Prosciutto może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 736 kalorii, 31g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koszernej soli, ciepłej wody, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Karmelizowana cebula i Pizza Prosciutto, Karmelizowana cebula, Prosciutto i rukola Pizza, oraz Figi, Karmelizowana Cebula, Prosciutto I Kozi Ser Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać cebulę i brązowy cukier i wrzucić / mieszać przez kilka minut, lub aż cebula są brązowe i gotowane. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Rozwałkuj ciasto na pizzę do prostokątnego kształtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Skropić oliwą z oliwek, posypać odrobiną soli, a następnie odrobiną parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
6
Połóż plastry mozzarelli równomiernie na wierzchu skorupy. Na wierzch mozzarelli ułożyć karmelizowaną cebulę. Losowo położyć plastry prosciutto na cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ProsciuttoProsciutto
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Piec przez 15 do 17 minut w dolnej połowie piekarnika, lub aż skorupa będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć z piekarnika i pokroić w kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Podawać natychmiast.
10
Drożdże posypać 1 1/2 szklanki ciepłej (Nie letniej) wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
11
Niech stanąć na kilka minutes.In mikser, Mąkę połączyć z solą. Mikser pracuje z małą prędkością (z uchwytem łopatkowym), skropić oliwą z oliwek, aż połączy się z mąką. Następnie wlać mieszaninę drożdżowo-wodną i wymieszać, aż się połączy, a ciasto połączy się w lepką masę.Zalać oddzielną miskę mieszającą lekką mżawką oliwy z oliwek i uformować ciasto w kulkę. Wrzucić do pokrycia ciasta w oliwie z oliwek, następnie przykryć miskę szczelnie folią i odstawić na 1 do 2 godzin, lub przechowywać w lodówce, aż będzie to potrzebne. Uwaga: najlepiej zrobić ciasto co najmniej 24 godziny wcześniej, a 3 lub 4 dni jest jeszcze lepsze.Kiedy jesteś gotowy do pizzy, chwycić połowę ciasta do pizzy (przepis sprawia, że 2 strupki) i wycisnąć ciasto w kierunku dna, tworząc ładne, ciasne, ciągnął piłkę. Możesz rozwałkować pizzę wałkiem do ciasta, jeśli chcesz, ale czasami równie łatwo jest ją rzucić, pociągnąć i rozciągnąć, aż poczuje się dobrze. A kiedy skorupa jest ładna i cienka, połóż ją na naoliwionej blasze do pieczenia lub patelni do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Skropić trochę oliwy z oliwek na ciasto i rozprowadzić go palcami. Bardzo lekko posypać trochę soli na skórce.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Uzupełnij skórkę wybranymi dodatkami. Następnie piec przez 15 do 17 minut, lub aż skorupa będzie złoty kolor i polewy są bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn