Karmel Malina Banan Napoleon
Karmel malina banan Napoleon może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 502 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 56 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, mleko, półksiężyce i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mus karmelowy Napoleon z sosem karmelowym i jagodami, Malina Mille Feuille (Napoleon), oraz Budyń Waniliowy Malina Napoleon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. rozwiń ciasto i oddziel na 4 prostokąty. Szczypta perforacji do uszczelnienia. Użyj wałka do ciasta, aby wygładzić ściśniętą perforację (opcjonalnie)
Wytnij każdy prostokąt na cztery części, tworząc prostokąty 3x2-calowe .
Umieść na arkuszu ciastek bez podszewki lub pergaminu.
Każdy z nich posypać brązowym cukrem.
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru. Całkowicie schłodzić, około 15 minut. W międzyczasie, w średniej misce, ubić mleko i budyń wymieszać trzepaczką, aż mieszanina zacznie zagęszczać i schłodzona przez 30 minut, aż będzie ładna i ustawiona.Złożyć ubitą polewą. (w przypadku zaawansowanego przygotowania można zatrzymać się tutaj, przykryć budyń i przechowywać w lodówce przez kilka godzin, aż będzie gotowy do podania) aby służyć, buduj każdego Napoleona, zaczynając od jednego z chrupiących kwadratów półksiężyca. Dollop na mieszance budyniu waniliowego. Wierzch z pokrojonymi owocami.
Dodać drugi półksiężyc chrupiące i więcej budyniu i owoców. Na wierzchu trzeci chrupki, łyżka budyniu, jeden plasterek maliny i banana i skropić karmelową polewą.