Caramel Apple Box Trifle może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 410 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Mieszanka oleju roślinnego, bitą polewą, karmelową polewą lodów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Karmelowy Drobiazg Jabłkowy, Karmel Jabłko Icebox Trifle, oraz Colossal Caramel Apple Trifle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali papierem do pieczenia i lekko posmarować papierem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Beat Spice Cake mix, 1 może szarlotka nadzienie, jajka i olej roślinny z mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty w dużej misce.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 30 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Przekrój na pół poziomo, aby utworzyć dwie warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
4
Ubij mleko, śmietana, Francuski pudding waniliowy mix, pudding butterscotch mix, cynamon i gałka muszkatołowa przez 2 minuty w dużej misce.
Umieść jedną warstwę ciasta na dnie dużego prostokątnego plastikowego pojemnika o pojemności 8 litrów. Otwory w cieście wyłożyć szaszłykiem lub wykałaczką i zalać 1 szklanką lodów karmelowych polewą na wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Karmelowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Szaszłyki
7
Posypać 1/3 szklanki orzechów pekan na Karmelu i rozłożyć połowę masy budyniowej na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
Orzeszki Pekan
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Łyżka 1 puszka nadzienia z szarlotką na masę budyniową i rozłóż 1 pojemnik ubitą polewą na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Szarlotek
Bitą Polewą
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Na ubitą polewę ułożyć drugą warstwę ciasta i powtórzyć proces układania warstw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
10
Posypać pozostałą 1/4 szklanki karmelu i posypać pozostałą 1/3 szklanki orzechów pekan. Przechowywać w lodówce aż do podania.