Karmel Jabłko Pudełko Trifle

Karmel Jabłko Pudełko Trifle
Caramel Apple Box Trifle może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 410 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Mieszanka oleju roślinnego, bitą polewą, karmelową polewą lodów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Karmelowy Drobiazg Jabłkowy, Karmel Jabłko Icebox Trifle, oraz Colossal Caramel Apple Trifle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali papierem do pieczenia i lekko posmarować papierem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Beat Spice Cake mix, 1 może szarlotka nadzienie, jajka i olej roślinny z mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do SzarlotekNadzienie Do Szarlotek
Spice Cake MixSpice Cake Mix
Olej RoślinnyOlej Roślinny
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 30 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Przekrój na pół poziomo, aby utworzyć dwie warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
Ubij mleko, śmietana, Francuski pudding waniliowy mix, pudding butterscotch mix, cynamon i gałka muszkatołowa przez 2 minuty w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń Masełkowy MixBudyń Masełkowy Mix
Błyskawiczna Mieszanka Budyniu WaniliowegoBłyskawiczna Mieszanka Budyniu Waniliowego
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Przenieść do lodówki, aby schłodzić.
6
Umieść jedną warstwę ciasta na dnie dużego prostokątnego plastikowego pojemnika o pojemności 8 litrów. Otwory w cieście wyłożyć szaszłykiem lub wykałaczką i zalać 1 szklanką lodów karmelowych polewą na wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
SzaszłykiSzaszłyki
7
Posypać 1/3 szklanki orzechów pekan na Karmelu i rozłożyć połowę masy budyniowej na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Łyżka 1 puszka nadzienia z szarlotką na masę budyniową i rozłóż 1 pojemnik ubitą polewą na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do SzarlotekNadzienie Do Szarlotek
Bitą PolewąBitą Polewą
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Na ubitą polewę ułożyć drugą warstwę ciasta i powtórzyć proces układania warstw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
10
Posypać pozostałą 1/4 szklanki karmelu i posypać pozostałą 1/3 szklanki orzechów pekan. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn