Karmazynowe Gruszki

Karmazynowe Gruszki
Karmazynowe gruszki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 45 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 6 fanów. Mieszanka cukru, soku z cytryny, gruszek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karmazyn Jeffersona, Coleslaw Karmazynowy, oraz Karmazynowy Ryż.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszaj cukier, wodę i sok z cytryny w 2-ćwiartkowej zapiekance, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Gruszki obrać (nie rdzewieć ani nie usuwać łodyg).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
4
Pokrój plasterek od spodu każdej gruszki, aby stała pionowo po podaniu. Ułóż gruszki w zapiekance, obracając gruszki, aby pokryć mieszaniną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Przykryć i piec 45 do 60 minut lub aż gruszki będą miękkie po przekłuciu widelcem. Ostrożnie usuń gruszki; wlej mieszaninę cukru z zapiekanki i wyrzuć. Gruszki zastąp w zapiekance. Maliny rozgnieść i osuszyć na sicie na gruszkach. Gruszki obłożyć syropem malinowym. Fajne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Przykryć i przechowywać w lodówce około 12 godzin, obracając gruszki od czasu do czasu, aby równomiernie pokryć syrop malinowy. Aby służyć, umieść gruszki pionowo w daniach deserowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
7
Na każdą gruszkę wlać syrop malinowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn