Karczochy serca Nadziewane sałatką krabową
Karczochy serca Nadziewane sałatką krabową to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Mieszanka sosu pieprzowego, musztarda pełnoziarnista, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado, Nadziewane Karczochy Serca, oraz Nadziewane piersi z kurczaka z Karczochowymi Serkami i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać razem sos majonez, szczypiorek, Krab gotować przyprawy, gorący sos czerwony pieprz, czerwona cebula, sok z cytryny, musztarda, sól i pieprz.
Umieść mięso krabowe w innej misce i zalej wystarczająco dużo dressingu, aby pokryć. Wrzuć mięso krabowe bardzo lekko-staraj się nie łamać mięsa krabowego na małe kawałki.
Miarka małe wgłębienie w górnej części każdego karczocha serca służyć jako naczynie do sałatki. Łyżka sałatki do każdego karczocha serca, top z kawałkiem awokado, i posypać posiekaną natką pietruszki.