Karczochy Nadziewane Ranczo
Karczochy Nadziewane ranczo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 18g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 110 fanów. Mieszanka pieprzu, pietruszki, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Karczochy Nadziewane Ranczo, Nadziewane Karczochy, oraz Nadziewane Karczochy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Umieść jedną trzecią soku z cytryny i wszystkie wyciśnięte cytryny w misce z zimną wodą. Pojedynczo odetnij górną trzecią każdego karczocha ząbkowanym nożem, a następnie odetnij i zarezerwuj łodygę. Zrywaj twarde dolne liście i przycinaj końcówki liści nożycami.
Rozłóż środkowe liście i zeskrobaj dławik łyżką. Podczas przycinania każdego karczocha umieść go w wodzie z cytryną. Łodygi obrać i pokroić w kostkę.
Podgrzej garnek żaroodporny na średnim ogniu.
Dodać 3 łyżki oliwy z oliwek i boczek i gotować, aż chrupiące, o 4 protokół.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Przenieść mieszaninę do miski; wymieszać skórkę cytrynową, bułkę tartą, natkę pietruszki, jajko, parmezan, mieszankę dressingową i pieprz do smaku. Studzić w środku każdego karczocha i posypać między liśćmi.
Wytrzeć garnek; dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i podgrzać na średnim ogniu.
Dodać łodygi karczocha, pozostały sok z cytryny i 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia. Karczochy ułożyć w garnku, zalać płynem do gotowania i skropić oliwą z oliwek. Przykryć i piec do miękkości, o 30 protokół. Odkryć i piec do chrupiące, o 10 więcej minut.
Podawać z płynem do gotowania.