Karczochy Nadziewane Ranczo

Karczochy Nadziewane Ranczo
Karczochy Nadziewane ranczo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 18g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 110 fanów. Mieszanka pieprzu, pietruszki, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Karczochy Nadziewane Ranczo, Nadziewane Karczochy, oraz Nadziewane Karczochy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Umieść jedną trzecią soku z cytryny i wszystkie wyciśnięte cytryny w misce z zimną wodą. Pojedynczo odetnij górną trzecią każdego karczocha ząbkowanym nożem, a następnie odetnij i zarezerwuj łodygę. Zrywaj twarde dolne liście i przycinaj końcówki liści nożycami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KarczochKarczoch
CytrynaCytryna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż środkowe liście i zeskrobaj dławik łyżką. Podczas przycinania każdego karczocha umieść go w wodzie z cytryną. Łodygi obrać i pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
CytrynaCytryna
WodaWoda
3
Podgrzej garnek żaroodporny na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać 3 łyżki oliwy z oliwek i boczek i gotować, aż chrupiące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BoczekBoczek
5
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Przenieść mieszaninę do miski; wymieszać skórkę cytrynową, bułkę tartą, natkę pietruszki, jajko, parmezan, mieszankę dressingową i pieprz do smaku. Studzić w środku każdego karczocha i posypać między liśćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix Sosów SałatkowychMix Sosów Sałatkowych
Bułka TartaBułka Tarta
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
KarczochKarczoch
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Wytrzeć garnek; dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodać łodygi karczocha, pozostały sok z cytryny i 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia. Karczochy ułożyć w garnku, zalać płynem do gotowania i skropić oliwą z oliwek. Przykryć i piec do miękkości, o 30 protokół. Odkryć i piec do chrupiące, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KarczochKarczoch
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
9
Podawać z płynem do gotowania.
10
Zdjęcia Andrew Mccaul
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn