Karczochy, kapary, oliwki, Skórka z cytryny i włoski tuńczyk na muszlach makaronu

Karczochy, kapary, oliwki, Skórka z cytryny i włoski tuńczyk na muszlach makaronu

Instrukcje

1
Dodać sól i wymieszać w skorupkach makaronu. Gdy woda powróci do wrzenia, rozpocząć czas i gotować al dente zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwy 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedzić makaron, ale nie spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
3
Przenieść muszle do dużej miski. Wymieszać w zarezerwowanej wodzie makaronu, aby makaron nie przyklejał się do siebie. Makaron nadal się gotuje i wchłania wodę, nawet gdy ma
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
został osuszony.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj składniki Salsa cruda i wrzucić.
6
Dekoruj posiekanymi listkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
7
Stylowe Obiady Z Jednym Daniem
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8
Doubleday
9
Doubleday
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn