Karczochy, kapary, oliwki, Skórka z cytryny i włoski tuńczyk na muszlach makaronu
Instrukcje
1
Dodać sól i wymieszać w skorupkach makaronu. Gdy woda powróci do wrzenia, rozpocząć czas i gotować al dente zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwy 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić makaron, ale nie spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Przenieść muszle do dużej miski. Wymieszać w zarezerwowanej wodzie makaronu, aby makaron nie przyklejał się do siebie. Makaron nadal się gotuje i wchłania wodę, nawet gdy ma