Karczochy, kapary, oliwki, Skórka z cytryny i włoski tuńczyk na muszlach makaronu
Instrukcje
1
Dodać sól i wymieszać w skorupkach makaronu. Gdy woda powróci do wrzenia, rozpocząć czas i gotować al dente zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwy 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić makaron, ale nie spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Przenieść muszle do dużej miski. Wymieszać w zarezerwowanej wodzie makaronu, aby makaron nie przyklejał się do siebie. Makaron nadal się gotuje i wchłania wodę, nawet gdy ma
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
został osuszony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
(zalecany: Sos A1)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem