Karczochy Caponata: Caponata di Carciofi

Karczochy Caponata: Caponata di Carciofi
Karczochy Caponata: Caponata di Carciofi może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $2.98 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka soli i pieprzu, marchew, oliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Caponata, Caponata, oraz Caponata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając noża do chleba, ostrożnie odetnij końcówki karczochów, usuń wszystkie twarde zewnętrzne liście, a za pomocą noża do parkowania obrać podstawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do ChlebaNóż Do Chleba
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Pokrój każdy karczoch na ćwiartki i usuń dławik, a także wszelkie kłujące końcówki, które mogły powstać na wewnętrznych liściach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3
Umieścić w wodzie z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
4
Drenaż.
5
Pokrój każdą z tych ćwiartek na połówki, aby zrobić kliny.
6
W średnim rondlu podgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, dodać cebulę, marchew, oliwki, kapary, chiles i odsączone karczochy. Doprawić solą i pieprzem. Wrzuć do karmelizacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
7
Dodaj więcej oliwy z oliwek, doprawić, dodać pastę pomidorową i niech składniki bąbelki szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8
Dodaj anchois. W ciągu ostatnich 5 minut dodaj pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać ocet winny czerwony i cukier i zmniejszyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
10
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej z sałatką
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn