Karczoch Bruschetta

Karczoch Bruschetta
Karczoch Bruschettan jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 332 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać przycięte* karczochy, sól koszerna, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Karczoch Bruschetta, Karczoch Bruschetta, oraz Karczoch Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 3 łyżki. olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować plastry karczocha, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
3
Tosty układamy na talerzu i smarujemy ricottą, dzieląc ją równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Posypać pieprzem i skórką. Łyżka niektórych karczochów na każdym plasterku i top z odrobiną bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
5
*Aby przyciąć karczochy, oderwać grube zielone zewnętrzne liście (około połowy z nich; być bezwzględny) aż do żółtawego rdzenia. Połówki karczocha poprzecznie; wyrzucić kolczaste końcówki. Przyciąć trzon do około 1/2 cala. i użyj obieraczki do warzyw, aby usunąć twardą zewnętrzną skórę z pozostałej łodygi. Połówki karczocha wzdłuż; użyj łyżki lub ostrza noża, aby zgarnąć rozmyte, czerwone końcówki dławika. Podczas pracy włóż przycięte karczochy do zimnej wody zmieszanej z odrobiną soku z cytryny, aby zapobiec utlenianiu. Odstawić, aż będziesz gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KarczochKarczoch
WarzywaWarzywa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
NóżNóż
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn