Karczoch Bruschetta
Karczoch Bruschettan jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 332 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać przycięte* karczochy, sól koszerna, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Karczoch Bruschetta, Karczoch Bruschetta, oraz Karczoch Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 3 łyżki. olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować plastry karczocha, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i rumiane, o 4 protokół.
Tosty układamy na talerzu i smarujemy ricottą, dzieląc ją równomiernie.
Posypać pieprzem i skórką. Łyżka niektórych karczochów na każdym plasterku i top z odrobiną bazylii.
*Aby przyciąć karczochy, oderwać grube zielone zewnętrzne liście (około połowy z nich; być bezwzględny) aż do żółtawego rdzenia. Połówki karczocha poprzecznie; wyrzucić kolczaste końcówki. Przyciąć trzon do około 1/2 cala. i użyj obieraczki do warzyw, aby usunąć twardą zewnętrzną skórę z pozostałej łodygi. Połówki karczocha wzdłuż; użyj łyżki lub ostrza noża, aby zgarnąć rozmyte, czerwone końcówki dławika. Podczas pracy włóż przycięte karczochy do zimnej wody zmieszanej z odrobiną soku z cytryny, aby zapobiec utlenianiu. Odstawić, aż będziesz gotowy do gotowania.