Pieczona Włoska kapusta Savoy (cavolo Verzan Al Forno) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 14g białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól i pieprz, kapusta włoska, pasta pomidorowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Verza stufata (kapusta włoska duszona), Cannelloni al Forno (zapiekane rurki z makaronem, w stylu Casalinga), oraz Fattisu di Verza: rustykalne wypieki z kapusty dla podobnych receptur.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.