Kapusta kiszona z boczkiem i jabłkami może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ta przystawka ma 232 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 74 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz boczek z drewna jabłkowego, tarta jabłka, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Wieprzowina z jabłkami, boczkiem i kiszoną kapustą, Kapusta kiszona z jabłkami, oraz Pieczona Kapusta Kiszona Z Jabłkami.
Instrukcje
1
Kłaść plastry boczku na dnie dużego, grubodennego garnka i podgrzewać na średnim ogniu. Gotować, aż boczek zbrązowieje i większość tłuszczu boczku jest renderowane, 5 do 10 minut.
Dodaj sok jabłkowy i biały ocet do garnka. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Doprowadzić do wrzenia i gotować energicznie, aż płyn zmniejszy się do syropu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały Destylowany
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Do garnka dodajemy kapustę kiszoną i boczek i mieszamy do obsypania sosem. Zmniejszyć ogień do niskiego i gotować, aż kapusta została ogrzana i jest miękka, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.