Kapusta kiszona z boczkiem i jabłkami

Kapusta kiszona z boczkiem i jabłkami
Kapusta kiszona z boczkiem i jabłkami może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ta przystawka ma 232 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 74 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz boczek z drewna jabłkowego, tarta jabłka, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Wieprzowina z jabłkami, boczkiem i kiszoną kapustą, Kapusta kiszona z jabłkami, oraz Pieczona Kapusta Kiszona Z Jabłkami.

Instrukcje

1
Kłaść plastry boczku na dnie dużego, grubodennego garnka i podgrzewać na średnim ogniu. Gotować, aż boczek zbrązowieje i większość tłuszczu boczku jest renderowane, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjmij boczek z garnka i ustaw na papierowych ręcznikach, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wyjąć wszystkie oprócz 1 łyżki tłuszczu w garnku. (Nie nalewaj do zlewu, boczek zatknie Ci odpływ!) Boczek posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Cebulę, jabłka ugotować, dodać czosnek, kminek: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać posiekaną cebulę i jabłka do garnka i gotować, aż cebula są przezroczyste, o 6-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać czosnek i kminek i gotować jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodaj sok jabłkowy i ocet, a następnie zagotuj: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
8
Dodaj sok jabłkowy i biały ocet do garnka. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Doprowadzić do wrzenia i gotować energicznie, aż płyn zmniejszy się do syropu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Do garnka dodajemy kapustę kiszoną i boczek i mieszamy do obsypania sosem. Zmniejszyć ogień do niskiego i gotować, aż kapusta została ogrzana i jest miękka, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn