Kapusta kiszona z boczkiem i jabłkami

Kapusta kiszona z boczkiem i jabłkami
Kapusta kiszona z boczkiem i jabłkami może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ta przystawka ma 232 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 74 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz boczek z drewna jabłkowego, tarta jabłka, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Wieprzowina z jabłkami, boczkiem i kiszoną kapustą, Kapusta kiszona z jabłkami, oraz Pieczona Kapusta Kiszona Z Jabłkami.

Instrukcje

1
Kłaść plastry boczku na dnie dużego, grubodennego garnka i podgrzewać na średnim ogniu. Gotować, aż boczek zbrązowieje i większość tłuszczu boczku jest renderowane, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wyjmij boczek z garnka i ustaw na papierowych ręcznikach, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Wyjąć wszystkie oprócz 1 łyżki tłuszczu w garnku. (Nie nalewaj do zlewu, boczek zatknie Ci odpływ!) Boczek posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Cebulę, jabłka ugotować, dodać czosnek, kminek: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać posiekaną cebulę i jabłka do garnka i gotować, aż cebula są przezroczyste, o 6-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodać czosnek i kminek i gotować jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Dodaj sok jabłkowy i ocet, a następnie zagotuj: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
8
Dodaj sok jabłkowy i biały ocet do garnka. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Doprowadzić do wrzenia i gotować energicznie, aż płyn zmniejszy się do syropu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Do garnka dodajemy kapustę kiszoną i boczek i mieszamy do obsypania sosem. Zmniejszyć ogień do niskiego i gotować, aż kapusta została ogrzana i jest miękka, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn