Kapusta Grillowana
Kapusta grillowana wymaga ok. 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 243 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sos barbecue, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Kapusta grillowana z przyprawami Santa Fe, Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, oraz Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak.
Instrukcje
Kapusta Parboil przez 20 do 30 minut.
Dodaj boczek i cebulę na patelni i gotować, aż tylko zaczyna się brązowy, ale pozostaje miękka; o 3 do 5 protokół.
Odcedzić boczek i cebulę w sitku nad miską i zarezerwować kapiele.
Wytnij rdzeń z kapusty około 3 cali w dół w kierunku środka i w okręgu o średnicy około 3 cali.
Posypać i natrzeć domową przyprawę na kapustę. Szczotką do ciast posmaruj kapustą zarezerwowane kapusty z boczku. Odstawić.
Dodaj sos barbecue do miski z boczkiem i cebulą.
Wymieszać razem. Napełnij kapustę tą mieszanką.
Pokrusz kawałek folii aluminiowej w pierścień o średnicy około 3 cali.
Umieść pierścień na grillu i ułóż kapustę na wierzchu.
Pozostawić do gotowania przez 20 do 25 protokół. Ćwiartka kapusty z nożem, gdy jest gotowa do podania.
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.