Kapusta Gotowana Na Śmietanie

Kapusta Gotowana Na Śmietanie
Śmietana gotowana kapusta może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka kapusty, sól, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Chrupiący dorsz gotowany "jednostronnie" ze Śmietankowymi porami, Komfort, Tx. Kapusta Kremowa, oraz Zupa Z Kapusty Kremowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić kapustę w naczyniu zapiekanki 2 quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
3
Posypać cukrem, solą i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
SólSól
4
Kapustę zalać śmietaną i polać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
KapustaKapusta
KremKrem
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn