Kapusta, biała fasola i kapusta włoska
Jarmuż, biała fasola i kapusta włoska mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini fasola, pietruszka, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa z jagód pszennych i białej fasoli z kapustą Savoy, Szybka Zupa Fasolowa Z Kapustą Savoy, oraz Gulasz Z Jarmużu Chorwackiego (Kapusta Włoska) (Kelj Cuspajz) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować zupę, posortować i umyć fasolę i umieścić w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć fasolę wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić 8 godzin.
Odsączyć fasolę. Powrót fasoli na patelnię; przykryć 6 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 15 minut.
Dodać 1/2 łyżeczki soli; gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż fasola będzie miękka. Odstawić.
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu.
Dodaj ziemniaki, cebulę i Por i gotuj przez 12 minut, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać 1 łyżeczkę soli, jarmuż, kapustę, posiekaną natkę pietruszki, pieprz i mielony czosnek. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 30 minut.
Dodać mieszaninę fasoli; gotować 30 protokół.
Aby przygotować grzankę czosnkową, ułóż kromki chleba w jednej warstwie na patelni z galaretką. Dusić przez 2 minuty z każdej strony lub do tosty. Przetrzyj tosty połówkami czosnku. Zupę pokroić w miseczki, na wierzch polać grzankami czosnkowymi i posypać serem.