Kapusta Bawarska Kiszona
Kapusta Bawarska może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 474 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz jagody jałowca, wino, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Bawarski Chleb Z Kiszoną Kapustą, Bawarskie kotlety schabowe z kiszoną kapustą, oraz Wolno gotująca Bawarska Wołowina z kiszoną kapustą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Kiszoną kapustę umieścić w garnku.
Dodaj wino, cebulę, jabłko, jagody jałowca, sól, pieprz i olej. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i niech gotować przez 30 do 45 minut, aż cebula są miękkie.