Kapary i halibuty
Kapary i Halibut mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 526 kalorii, 43g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na $9.19 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka masła, kapary, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Halibut Z Ziołami I Kaparami, Halibut z kaparami, oliwkami i pomidorami, oraz Halibut z cytryną, kaparami i grzankami.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Steki z halibuta smażyć ze wszystkich stron, aż będą ładnie rumiane.
Zdjąć z patelni i odstawić.
Wlej wino do patelni i użyj szpatułki, aby zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna.
Niech wino zmniejszy się do prawie nic, a następnie wymieszać czosnek, masło i kapary. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Niech sos gotować na wolnym ogniu przez minutę do mieszania smaków.
Powrót steki na patelnię, i obłożyć je sosem. Gotować, aż ryby płatki łatwo widelcem.
Rybę podawać natychmiast z sosem z patelni wylanym na nią.