Kantalupa z syropem limonkowym Tequila
Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Jeśli masz kantalupy, tequilę, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Miód i kantalupa w syropie waniliowo-limonkowym, Sałatka Truskawkowa Z Kantalupą Z Syropem Limonkowym I Miętą, oraz Grillowana Sałatka z kurczaka Tequila-Limonka z winegretem Tequila-Limonka.
Instrukcje
Za pomocą obieraczki do warzyw usuń skórkę z limonek długimi paskami.
Skórkę pokroić w drobne, cienkie igły julienne, rezerwy.
Przekrój limonki i usuń rdzeń i membranę, zarezerwuj
W średnim rondlu połączyć cukier z 1 szklanką wody i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Kontynuuj gotowanie przez 5 minut i usuń z ognia. Złożyć w Lipa Skórki julienne i niech strome przez 2 minuty.
Skórkę wyjąć łyżką szczelinową na arkusz woskowanego papieru.
Połówki i nasiona melonów.
Pokroić w długie paski o szerokości 1 cala.
Usuń skórkę melona ostrym nożem do parowania.
Ułóż plastry melona atrakcyjnie na półmisku lub naczyniu do serwowania.
Posypać Lime sekcje i lipa julienne na melon.
Syrop polać owocami i podawać z miętą.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;