Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać kantalupa awokado Salsan spróbować. Na 85 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 160 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koszerną sól, sok z limonki, jicama i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Salsa Z Kantalupy, Salsa Ogórkowa Kantalupa, oraz Salsa Pomidorowa Z Kantalupą.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć kantalupa, jicama, cebula, sok z limonki, olej, cayenne, sól, i kolendry. Delikatnie wymieszać z awokado.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.