Kansas City Mud Pie
Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 1018 kalorii, 15g białka, oraz 65 g tłuszczu. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka chłodnej bitej polewy, budyń instant o smaku czekoladowym galaretki, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kansas City Dry Rub, Kansas City Rub, oraz Kansas City Cornbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Połącz orzechy, mąkę i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Ubić serek śmietankowy z cukrem mikserem do wymieszania. Delikatnie wymieszać W 1-1 / 2 szklanki ostudzić Bat; rozprowadzić na skorupie. Ubij mieszanki budyniowe i mleko trzepaczką 2 min.; rozprowadzić na warstwie twarogu.
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do firmy. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować deser; Usuń obręcz. Top deser z pozostałym chłodnym batem tuż przed podaniem.