Pieczone Warzywa Zimowe

Pieczone Warzywa Zimowe
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Pieczone zimowe warzywa mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 189 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pearl cebuli, ząbki czosnku, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Pieczone Warzywa Zimowe, Warzywa Pieczone Na Zimę, oraz Pieczone Warzywa Zimowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260°.obierz 1 lb. pasternak i 1 lb. marchew; pokroić w grube patyczki. Na dużej, obramowanej blasze do pieczenia wyłożonej folią połącz pasternak i marchew z 1 (10 oz.) paczka mrożonej cebuli perłowej (rozmrożonej), 8 oz. połowę brukselki i 6 zmiażdżonych i obranych ząbków czosnku. Warzywa wrzucić z liści 1 gałązki świeżego rozmarynu (lub 1 łyżeczka. suszone), 3 łyżki. oliwa z oliwek, 1/2 łyżeczki. sól koszerna i 1/4 łyżeczki. czarny pieprz do powlekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
PasternakPasternak
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Rozłóż warzywa równomiernie na blasze do pieczenia. Pieczeń do miękkości i rumiane na brzegach, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia87
Magazyn