Kandyzowane Jalapeños
Kandyzowane Jalapeños to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis służy 5. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka marynowanego pieprzu jalapeño, cukier, papryka chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kandyzowane Jalapenos, Kandyzowane Jalapeños, oraz Kandyzowane Jalapeños dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić marynowane plastry pieprzu jalapeo, odrzucając płyn i rezerwując słoik i pokrywkę. Wrzucić razem plastry jalapeo, czerwone plastry papryki chile, cukier, i skórka z limonki.
Odstawić 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Łyżkę do słoika, skrobając pozostałą mieszaninę cukru z miski do słoika. Przykryć pokrywką i schłodzić 48 godzin do 1 tygodnia, potrząsając słoikiem kilka razy dziennie, aby rozpuścić cukier, który osiada.