Kandyzowane Jabłka I
Kandyzowane jabłka i wymaga o 30 minut od początku do końca. Na 96 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. 22 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, barwniki spożywcze, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Jabłka Kandyzowane, Jabłka kandyzowane II, oraz Cynamonowe Kandyzowane Jabłka.
Instrukcje
Włóż drewniany kij do każdego jabłka. Masło blachę do pieczenia i odstawić.
Połącz cukier, syrop kukurydziany i wodę w ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Ciepło, bez mieszania, do 270 do 290 stopni F (132 do 143 stopni C), lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu wpadnie do zimnej wody tworzy twarde, ale giętkie nici.
Wyjąć z ognia i wymieszać cukierki i barwniki spożywcze, aż się wymieszają.
Trzymając każde jabłko za patyk, szybko obracaj w syropie, przechylając patelnię, aby przykryć jabłko. Wyjąć z syropu, obracając się, aby krople przylgnęły do jabłka.
Jabłka umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia do całkowitego ostygnięcia.