Kandyzowana Sałatka z orzecha włoskiego z winegretem orzechowym
Kandyzowana Sałatka z orzecha włoskiego z winegretem orzechowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.09 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 594 kalorie, 7G białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką trybula, sól, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Sałatka z jabłek, wiśni i kandyzowanych orzechów włoskich + Wiśniowy balsamiczny winegret, Sałatka Z Wiśni, Koziego Sera I Kandyzowanych Orzechów Włoskich + Winegret Wiśniowy Balsamiczny + Gratis, oraz Sałatka Z Kandyzowanych Orzechów Włoskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Blachę do pieczenia wyłożyć folią.
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem i gotować, aż cukier stopi się i stanie się głęboki brązowy-ale nie spalony, 5 do 8 minut.
Gdy cukier rumiany, wymieszać połówki orzecha włoskiego, aż pokryte karmelizowanym cukrem.
Rozprowadzić na przygotowanej blasze do pieczenia i wstawić do nagrzanego piekarnika. Gotować, aż środek orzechów włoskich właśnie zwrócił światło złoty brąz, o 5 protokół. Po zakończeniu wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia, aż do temperatury ciepłej lub pokojowej.
Ocet ubić razem ze szczypiorkiem, pietruszką, koperkiem i trybulą.
Ubij w olejach orzechowych i orzechowych, aż dobrze się połączą.
Aby służyć, wrzucić rukolę z wystarczającą ilością sosu, aby zwilżyć w dużej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Umieść na talerzach sałatkowych i udekoruj kandyzowanymi orzechami włoskimi.