Kanapki Ze Szparagami I Serem Pleśniowym
Szparagi-kanapki z serem pleśniowym to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka szparagów, orzechy włoskie, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kanapki z serem pleśniowym Orzechowo-winogronowym, Kanapki z serem pleśniowym z orzechami pekan i winogronami, oraz Bułeczki Z Serem Pleśniowym I Szparagami.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki wymieszać w małej misce.
Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu; dodać szalotkę, i smażyć 2 protokół.
Dodaj szparagi, i smażyć 2 minut lub tylko do chrupkiego-przetargu.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Każdy plac tostów rozłóż mieszanką serową, a na wierzch polej mieszanką szparagów.