Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj kanapki ze stekiem pomidorowym. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 28g białka, oraz 13g tłuszczu. Za $1.9 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i odbierz częściowo odtłuszczony ser mozzarella, sól, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 60%, który jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki ze stekiem, pomidorem i rukolą, Gotuj książkę: kanapki ze stekiem, pomidorem i cebulą, oraz Bltt (Bekon, sałata, dżem pomidorowy i stek z tuńczyka) kanapki.
Instrukcje
1
Połóż połówki bajgla na nie natłuszczonej blasze do pieczenia; posmarować serkiem śmietankowym; odstawić. Na dużej patelni gotuj i mieszaj wołowinę na średnim ogniu, na oleju przez 3-5 minut lub do momentu, gdy przestanie być różowa; odcedzić. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Bajgiel
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Za pomocą łyżki cedzakowej ułóż wołowinę na bułeczkach. Na wierzch z pomidorem i serem mozzarella. Broil 4-6 w. od ognia przez 3-5 minut lub do momentu, gdy ser się rozpuści i lekko zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Bajgiel
Sos żurawinowy, Do Podania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Stek działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, jest Winnica Le Cadeau Rocheux Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 49 dolarów.